ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΦΑΕΝΑ.

Η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα απαιτεί την εγγραφή σας σε αυτήν. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι αν επιθυμείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να προχωρήσετε κάποια αγορά, θα σας ζητηθεί η δημιουργία λογαριασμού με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απαιτείται η συμπλήρωση των παρακάτω στοιχείων: 

  • Το ονοματεπώνυμό σας
  • Την διεύθυνση e- mail σας
  • Το τηλέφωνο σας ή κάποιο κινητό
  • Στοιχεία τοποθεσίας (χώρα, πόλη, διεύθυνση, περιφέρεια, τ.κ)

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το www.faena.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα μας ή και να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε μέσω newsletter, ενημερώσεων ή κουπονιών για τα προϊόντα μας και τις προσφορές μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λ.π). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας ή συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, ήτοι για την επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για την πορεία της παραγγελίας σας ή για νέες προσφορές και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία του προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η ιστοσελίδα μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε θα διατηρούνται με ασφάλεια εντός των συστημάτων μας για όσο χρονικό διάστημα ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Τα στοιχεία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αστυνομικές, δικαστικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος των τελευταίων και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας δίχως να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα σας μόνο στην περίπτωση που προχωρήσετε σε παραγγελία ή επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.

Το σύνολο των κειμένων, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα σχέδια ενδυμάτων και άλλων προϊόντων, η μορφή (layout) της ιστοσελίδας αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του www.faena.gr, παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@faena.gr. 

Εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση στο αίτημά σας (εντός 24ωρών εκτός Σαββατοκύριακου) ή κρίνετε ότι το θέμα σας χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση, μπορείτε τότε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 22530 29990 από τις 09:00-14:30, εκτός Σαββατοκύριακου.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο από τη διεξαγωγή της παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που έχει σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς, είτε αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@faena.gr. 


ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για το Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του.

Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών. Εναλλακτικά, προτείνεται η λύση του εξωδικαστικού συμβιβασμού μέσω του Ευρωπαϊκού Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών, κάνοντας κλικ εδώ.